lauantai 2. heinäkuuta 2011

Juhannus 2011

Oltiin juhannuksena serkun luona kyläilemässä. Heillä on kaksi saksanpaimenkoira narttua. Seri on vanhempi ja Karkki on muutaman kuukauden Vekkua vanhempi. Leikit tuntuivat sujuvan kohtuullisen hyvin yhteen vaikka Seri alkuun ei oikein antanut nuorempien riehua.

Ensin päästettiin Vekku ja Seri leikkimään kahdestaan ja Serikin innostui juoksemaan Vekun kanssa.Sitten päästettiin myös Karkki mukaan tarhasta.Juhannuksen seutuun tein myös kolme jälkeä Vekulle. Perjantaina tein ihan nysän, mutta lauantaina tein sitten vähän pidemmän jäljen ja kuvasin ajon videolle.Sunnuntaina kokeilin että kuinka Vekku osaisi jäljestää soratiellä. Se meni vallan mainiosti ensihämmennyksen jälkeen.Jäljellä palkkaus tuottaa edelleen ongelmia. Lauantain jäljessä Vekku ei suostunut syömään vaikka ei ollut saanut aamuruokaa lainkaan. Videostakin näkee että haistaa että ruoka on siinä, mutta olisi innokas jatkamaan jäljestystä. Sunnuntain sorajäljellä kokeilin leikittää narupallolla. Vekku säntäsikin ekan kerran perään, mutta sitten kun päästin irti niin paineli samantien ilmavainulla minun poistumisjäljelle metsän puolelle ja jäljesti sitä ihan tohkeissaan. Vaikka tuo oli harmittavaa niin oli siinä muutama positiivinen asia. Vekku malttoi mennä jäljellä rauhallisella vauhdilla vaikka oli irti ja paluujäljellä oli muutama ojan ylitys ja niistä Vekku selvisi tosi hienosti. Kävi ensin etsimässä pari metriä hyppypaikasta molempiin suuntiin ja kun ei jälkeä löytynyt niin hyppäsi ojan yli suoraan jäljelle :-)

4 kommenttia:

 1. Oijoi, hienoa Vekku! Olipa mielenkiintosta kattella nuo jäljestysvideot. Mutta miten ihmeessä kuvvaaminen ja käveleminen voi onnistua samhaan aikhaan? Mie olisin heti ollu turvallani risukossa! :D

  Olettako kokkeillu jotaki suoperherkkua jäljen päässä? Esim. kissan "märkäruokaa" (kannellisessa purkissa, ettei ötökät syö eikä Vekku saa ilmavainua)?
  Oliko muuten pitkä tuo mettäjälki? Hienosti kyllä mielenkiinto pysy työhommissa, pätevä jätkä!

  Niiiiin, ja samat kujeet näkkyy olevan naisten kans ko isälänsä. ;)

  t. Jenni ja Miro-iskä

  VastaaPoista
 2. Niin ja siis super, ei suOper herkkua. :)

  VastaaPoista
 3. Kissan märkäruokaa on nyt ostettu ja seuraavalle jäljelle on tarkoitus laittaa palkaksi sitä.

  Metsäjälki oli puolen kilometrin luokkaa ja intoa tosiaan olisi riittänyt paljon pidemmälle. Joutuu aina kävelemään jäljeltä pois eri reittiä kuin tehdessä, kun muuten nenä ei irtoa maasta ollenkaan.

  Kohta päästäänkin tekemään taas verijälki kun ollaan mökillä. Pitää yrittää kuvata sekin.

  Tuo jälki homma on kyllä Vekusta ihan ylivoimaisesti parasta maailmassa. Kohteeksi tuntuu kelpaavan kaikki, joskin polkupyörää ei jäljestetä kuin parikymmentämetriä :-) Itsestäkin se on sen verran mukavaa että ainakin harrastusmielessä sitä tehdään.

  VastaaPoista
 4. Hyvänen aika, tekin menette jo noin pitkiä jälkiä ja hienosti!
  Nenu toimii :)

  VastaaPoista