sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Pentukurssin tasotesti

Pentukurssi on nyt käyty. :)Saimme viimeisellä kerralla näyttää osaamisemme ja vastapalkkioksi kymmenkohtaisen a,b,c,d asteikolla tehdyn arvioinnin kera kommenttien. Arvioinnissa a vastaa sitä, että koira osaa homman, d sitä, että ei osaa. Olemme juuri alkaneet opetella käskystä seisomista, joten se pisti Vekun pään vähän pyörälle: aikaisemmin istuminen onnistui loistavasti. Ohimenevä vaihe siis! ;)



Ohjaaja kehui Vekun luonnetta. Vaikka Vekku välillä haastaa, se on perroksi todella sosiaalinen, mikä on kouluttajan mielestä todella paljon parempi asia koulutuksen kannalta kuin arkuus. Moneen kertaan saimme kehuja siitä että Vekulla on hyvä luonne ja että toimimme hyvin yhteen. Oma kommentti on, että silloin kun onnistumme, olemme loistavia, mutta silloin kun kummallakin on ajatukset vähän löyhällä, ei mene ihan niin hyvin... ;). Tyytyväisiä olemme, ja kouluttautuminen jatkuu huhtikuussa pohjatyökurssilla!

1 kommentti:

  1. Oi vau, hienoa palautetta oletta saahneet!! Jatkakaa vain samhaan malhiin! :) Ikä (ja treeni) tuo lissää varmuuttaa ja keskittymiskykyä. :)

    Ja syäntä kyllä lämmittää nuo kommentit Vekun luontheesta. Vekku onkin ihana ja reipas pikkumies! :)

    -Jenni ja Miro-iskä

    VastaaPoista