perjantai 22. huhtikuuta 2011

Toinen oppitunti: vanhan hiomista ja uusia esteitä!

Vauhdista viisastuneena päätimme uuvuttaa Vekusta isoimmat hyöryergiat pois riehumalla ennen oppituntia. :) Makupalat vaihtuivat helpommin hallittaviin makkaranpaloihin lentävän juustosilpun sijaan. ;D Menimme myös hyvissä ajoin paikalle niin, että Vekku ehti nuuskia koulukaverit jo pihalla. Näillä valmisteluilla tunti sujuikin sitten mainiosti.

Harjoittelimme sivulletuloa siitä mihin on aiemmin jääty, sekä maahan menoa sivulla. Istuminen sujui ok silloin, kun korvat toimivat, mutta kovasti on alkanut nenä viemään poikaa! Maahanmenon kanssa meillä kävi puolestaan niin, että Vekku keksi alkaa kiertää lonkkansa sivulle maahanmennessä, joten muiden jatkaessa käsiohjauksen häivyttämistä meillä ohjelmassa olikin asennon korjausta.

Lopputunnista käveltiin ensimmäistä kertaa esteen yli. Vau! Se oli mukavaa! Vekulla meni niin mainiosti, että saatiin siihen toinen 10 cm lauta päälle ja opettaja hihnan päässä, emäntä esteen toisella puolella, Vekku hyppäsi kutsusta esteen yli emännän luo. Tämä meiltä sujuu, olipa mukava tunti!

Kotiläksyksi saatiin istumisen ja maahanmenon harjoittelua. Lisäksi piti etsiä alusta makupaloille estehyppyjen palkitsemista varten. Sen merkitystä harjoiteltiin ahkerasti kotona ja Vekku oivalsi, mistä on kyse. Innolla odotan uusia oppimsitehtäviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti