torstai 7. huhtikuuta 2011

Hurjastelua huhtikuussa

Parin kuukauden treenitauko on vierähtänyt lumien sulamista odotellessa. Koska ne lumet lähtee ja tulee ihanat kurakelit?? No nyt! Olemme käyneet suht ahkerasti koirapuistossa, joten toisia koiria on tapailtu ja metsässäkin on viiletetty vapaana lähes päivittäin. Turkkiin kertyy mittava kokoelma havunoksia ja neulasia, joten turkin alasajo on nyt enemmän kuin ajankohtainen.

Hihnakäyttäytyminen sujuu, mutta ei itsestään. Kunhan heti kotoa lähtiessä on tarpeeksi jämäkkä, homma toimii. Vetämistä ei ole oikeastaan lainkaan, mutta on se vaikeaa Vekulle pysyä kävelyttäjän "takana". Omat haasteensa on myös niissä tilanteissa, kun koko perhe ulkoilee yhdessä.... paimenvietti (?) vaivaa ja kierrokset nousee ja sinkoilu alkaa.

Napuriimme on muuttanut komea Tanskandoggityttö. Vekku kutsuu tyttöä kovasti leikkimään, mutta pitää kuitenkin varovaista välimatkaa. Aiempaa kokemusta on koirapuiston dogeista, mutta kokoero on sen verran suuri ettei siitä oikein painia synny... muiden koirien kanssa Vekku on tullut mainiosti toimeen ja on koirapuistossa aina intoa täynnä menossa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti