lauantai 30. kesäkuuta 2012

Mejätreeni

Olemme ensimmäisellä varasijalla ensi viikonlopun MEJÄ-kokeeseen, joten oli pakko tehdä yksi minijälki sen edellisen fiaskon unohtamiseksi. Tällä kertaa kaikki menikin sitten niinkuin pitikin :)


Tiedot:

  • 12 h tuntia vanha
  • 2 kulmaa
  • 1 makausta
  • 1 dl verta
  • 200 m pitkä
  • Kauriin sorkka kaatona
  • Ojan ja polun ylitys
Tavoitteena oli siis pelkästään saada alle yksi onnistunut suoritus ja se että Vekku olisi sopivan innokas odottavaan koitokseen unohtamatta ohjaajan mielenrauhaa :)Muistin vasta lähtiessä että sorkkahan on pakkasessa, joten jouduinkin ensin viemään sen kaadoksi. No se ei tietenkään ollut sulanut yhtään. Lähtiessä Vekku sai siitä hajun ollessaan juoksuvaijerissa ja oli sen verran innokas sen perään että pelkäsin sen jättävän jäljen kun tuulikin oli kaadolta jäljelle päin. Mutta toisin kävi, jälki olikin kiinnostavampi kuin kaato. Kyllä Vekku sitä kerran kuitenkin nuolaisi ja sehän riittää :) Ennen kaatoa oli makaukseton kulma, jonka Vekku suoritti tarkasti jälkeä pitkin. Edellisellä kulmalla oli makaus ja sen luona Vekku vetikin ensin hiukan pitkäksi, mutta tarkensi sitten makaukselle, josta saikin palkaksi kissan märkäruokaa. Alusta lähtien jäljestys oli innokasta ja tarkkaa, vain kerran Vekku pyörähti jäljen sivussa haistelemassa luultavasti supin jälkiä.

Edelleenkään Vekku ei malta noita makauksia merkata vaan jälki kiinnostaa. Pitääkö sitä vaan jatkaa noita makauksien ilmaisu harjoitukia vai toivoa että tuomari osaa lukea koiraa sen verran että hyväksyy ilmauksen? Voiko koiralla käyttää hyttyskarkotetta? Tänään Vekkua, joka on siis trimmattu vasta tällä viikolla, vaivasivat hyttyset.


Tällä kertaa kuvana onkin tuo edellä mainittu suhteellisen röyhkeä supi. Käytin Vekkua kuvan ottamisen jälkeen tuossa samoilla paikoilla, joissa supi pyöri ja kovasti pojalla olisi tehnyt mieli päästä perään. Katsotaan syksymmällä, jos päästäisiin tositoimiinkin supien perässä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti