torstai 7. kesäkuuta 2012

Sairastelu jatkuu

Hännän kanssa ollaan edelleen toipilaana. Tätä kirjoitattessa haavalla on vielä viikko aikaa parantua tai sitten mietitään toista typistystä :( Subjektiivinen arvioni on että haava on parenemaan päin ja on viikon kuluttua varmaan lähes terve. Jouduin miettimään tuota suojausta uudelleen ja tällainen tuntuu toimivan paremmin kuin tämä vanha. Kysesessä on siis 10 ml mittaruiskusta tehty viritys josta toinen pää on avattu jotta ilma pääsee kiertämään. Patukan sisällä haavan päälle ei ole muuta suojaa kuin Vetramil-haavavoidetta. Hännänpäässä on itsekiinnittyvää joustosidettä suojaamassa haavaa tärähdyksiltä.Versio 2.0

Kuvan paketin Vekku irrotti n. 30 sekunnissa yksin jäätyään vaikka sillä oli kauluri kaulassa. Tämä johtui siitä että teippaus ei ulottunut karvoihin asti vaan jäi siteen päälle, joten tarkkana saa olla.

Päivitys haavan putsauksen jälkeen.
Haava on viimeisen vuorokauden aikana alkanut kuroutua umpeen. Keskellä häntää on vielä n. 4 mm pyöreähkö alue, mutta sekin oli jo alkanut kuivua.Myös tikkien repeämät ovat kaikki kiinni.

3 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista Vekun hännälle!

  VastaaPoista
 2. On tuo hännänpää haastava paikka. Toivottavasti nyt paranisi ilman uutta operaatioo. Täällä on peukut pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se paranee :) Torstaina mennään ellille seuraavan kerran.
   Nyt kun tikit on poissa niin haavaa kutittaa ilmeisesti vähemmän tai sitten Vetramil (http://bit.ly/MvJ7ar) auttaa kutinaan.

   Poista