lauantai 23. kesäkuuta 2012

Sairastelu 4 ja mejä

Vekun häntä alkaa olemaan viimein kunnossa. Haava on kokonaan ummessa ja antibiootti-kuuri on loppunut. Nyt odotellaan vielä karvan kasvua hiukan ja sitten saakin ottaa jo loputkin suojat pois :) Kaiken kaikkiaan hoitoon meni siis lähes kaksi kuukautta. On ne hännänpään haavat sitkeitä. Lopputuloksena ihan hännän kärkeen tulee jäämään paljasta ihoa, mutta uskoisin että se ei menoa haittaa. Ulkonäköön tulee pieni muutos, kun valkea hännänpää häviää. Hyvä kuitenkin ettei tarvinnut typistää koko häntää pois.

Viime viikonloppuna treenattiin MEJÄ-kokeeseen. Tein aivan liian vaikean jäljen :(

Laitetaas speksit:
  • 16 tuntia vanha
  • 500 metriä pitkä
  • 3 kulmaa, joilla kaikilla makuus
  • 2 dl verta
  • Tehdessä satoi vettä ja yön aikana myrskysi
Vekulla oli uudet valjaat ja uusi liina, joten en tiedä miten paljon ne vaikuttivat. Alkuun jälki lähti hakkuu aukean yli, joka paikoin oli liian vaikea kulkuista Vekulle. En maaston vaikeutta tehdessä huomannut, kun vettä alkoi juuri satamaan ja oli kiire tehdä jälki valmiiksi. Lisäksi minulla oli kaveri tekemässä jälkeä, joka kulki 5 metriä sivussa aukon kohdalla. Välillä tuntui että Vekku olisi vaihtanut jäljestämään tuota vanhaa ihmisjälkeä :O, varsinkin kun ryteikössä oli niin hankala kulkea.
En tajunnut vielä tuossa kohdalla lopettaa vaan ohjasin Vekun uudelleen jäljelle aukon jälkeen kuusikossa. Siitä Vekku lähtikin jäljestämään haparoiden ja kovasti ilmavainulla. Kulma ja sillä oleva makuus mentiin parin metrin päästä ohi ja sen jälkeen Vekku alkoi etsimään jotain kovasti joka puolelta. Mehän ollaan treenattu makuun ilmauksia ja siinä ei ole varsinaista jälkeä ollut. Toinen vaihtoehto on että paikalla on pyörinyt pienpetoja ja hirvieläimiä. Tässä vaiheessa ohjasin Vekun vielä kerran jäljellä, ilman sen parempaa tulosta. Vekku meni taas jonkun kymmenen metriä ja sitten alkoi taas poukkoilla. Tällöin kutsuin Vekun pois ja vaihdoin tavan hihnan ja lopetettiin siihen.

Tältä pohjalta on hyvä lähteä kokeeseen, kun enää surkeammin ei voi mennä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti